ALCATEL 1068D klasični mobilni telefon na tipke za starejše Črn - Mobos trgovina
  • Dunajska cesta 391a, 1231 Ljubljana-Črnuče
  • Pon - Pet: 8:00 - 17:00 Sob,Ned,Pra: Zaprto
  • info@mobos.si

ALCATEL 1068D klasični mobilni telefon na tipke za starejše Črn

34.90

Alcatel GSM telefon 1068D, DualSIM

Telefon ima klasično tipkovnico in pregleden meni. Omogoča snemanje slik in videoposnetkov.

Vsebuje aplikacije, kot so predvajalnik glasbe, radio FM, budilka, beležnica, svetilka in še več.

Ni na zalogi
 

Ni na zalogi

* Cena vključuje 22 % DDV

Opis

Mobilni aparat Alcatel 1068D je namenjen predvsem starejšim uporabnikom. Telefon je  preprost za uporabo, priročen in majhen.

Barvni zaslon, ki meri 1,8”, vam omogoča lahko berljivost in preglednost. Pisanje sporočil in upravljanje klicev še nikoli ni bilo lažje, saj ima Alcatel 1069D velike in udobne tipke, prijetne na otip. Ob strani telefona se nahaja 3,5mm vhod za slušalke. Z novim uporabniškim vmesnikom ta telefon rešuje mnoge vsakdanje težave; omogoča pregleden razpored ikon na zaslonu, ki poskrbi za preprosto uporabo.

Alcatel 1068D ima glasen zvočnik, ki omogoča jasne in brezskrbne telefonske pogovore tudi v prostoročnem načinu. Ujemite nepozabne trenutke in najljubše družinske dogodke z 0,08Mpxl kamero, na Micro SD kartico v velikosti do 32 GB (ni v paketu) pa si lahko naložite najljubše slike, glasbo in druge multimedije. Telefon ima vgrajen tudi FM radio ter podpira WAP spletno brskanje, da boste lahko povezani in informirani kjerkoli in kadarkoli.

Telefonu je priložen podatkovni in polnilni kabel ter visoko zmogljiva 400 mAh baterija, ki vam omogoča do 130 ur nemotenega delovanja telefona ter do 3 ure pogovora. Alcatel 1068D ima možnost kar dveh SIM kartic.

×